Restricții de circulație în zona centrală a municipiului Zalău

Începând cu data de joi, 31 August 2023, au loc restricții de circulație începând cu ora 08:00, în zona centrală a municipiului Zalău.

Zona centrală a municipiului Zalău va fi supusă unor restricții de circulație necesare pentru a permite finalizarea lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii. Începând cu data de 31 august și până la 10 septembrie, ora 8.00, conducătorii auto sunt rugați să ia în considerare aceste restricții temporare pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a lucrărilor ce vor avea loc în zona Piața Iuliu Maniu.

Principalul obiectiv al acestor lucrări este de a aduce îmbunătățiri semnificative în aspectul și calitatea infrastructurii urbane din această zonă centrală a orașului. Constructorul desemnat pentru acest proiect va demara lucrările de frezare a covorului asfaltic existent, etapă ce va fi urmată de aplicarea unui strat de binder și, ulterior, de stratul de uzură.

Zona de intervenție cuprinde următoarele sectoare:

  • Bulevardul Mihai Viteazul, începând de la intersecția cu străzile Gheorghe Doja și 22 Decembrie 1989 și continuând până la trecerea de pietoni aflată în proximitatea Finanțelor Publice.
  • Piața Iuliu Maniu, începând de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul și continuând până la trecerea de pietoni din zona Direcției de Sănătate Publică.

Pentru a minimiza impactul asupra traficului, lucrările vor fi executate treptat, pe tronsoane specifice. Restricțiile de circulație vor fi aplicate doar în zona în care se desfășoară lucrările. Cu scopul de a asigura siguranța tuturor participanților la trafic și pentru a direcționa fluxul de vehicule în mod corespunzător, constructorul va asigura semnalizarea adecvată. În plus, Poliția Locală va coordona traficul în timpul desfășurării lucrărilor, garantând astfel că măsurile de siguranță sunt respectate în întregime.

Deși restricțiile temporare pot genera anumite inconveniente, aceste lucrări reprezintă o investiție în dezvoltarea și modernizarea orașului nostru. Îmbunătățirea infrastructurii urbane este esențială pentru asigurarea unui mediu urban confortabil, sigur și atractiv pentru toți locuitorii și vizitatorii orașului nostru. Așadar, vă îndemnăm să vă adaptați traseele și să manifestați înțelegere în această perioadă, având în vedere beneficiile pe termen lung ale acestor lucrări.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *