Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 18 septembrie 2023, pe DN 1G, în localitatea Sânmihaiu Almașului din județul Sălaj.

Astăzi, în jurul orei 11:50, pe DN 1G, la kilometrul 53+500, la intersecția cu DN 1F, în localitatea Sânmihaiu Almașului, a avut loc un accident rutier grav care a implicat trei autoturisme și care a dus la rănirea a două persoane. Din fericire, autoritățile au intervenit prompt pentru gestionarea situației, iar circulația va putea fi reluată după ora 13:00.

Coliziunea dintre cele trei autoturisme a avut consecințe serioase, rezultând două victime. Echipajele de la Serviciul de Ambulanță au fost imediat alertate și au ajuns rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

La fața locului se află și forțele de ordine, întrucât circulația rutieră este afectată în urma accidentului. Poliția dirijează traficul alternativ pentru a preveni alte incidente și pentru a facilita intervenția echipajelor de salvare.

De asemenea, colegii de la districtul Meses sunt prezenți la locul evenimentului și sprijină autoritățile în gestionarea situației.

Este esențial ca șoferii să manifeste prudență și să urmeze indicațiile poliției pentru a evita orice incident suplimentar. Siguranța noastră pe șosele depinde în mare măsură de atitudinea și responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

În cazul în care vă aflați în zonă sau intenționați să călătoriți pe DN1G în apropierea localității Sânmihaiu Almașului, vă recomandăm să vă planificați traseul astfel încât să evitați zona afectată de accident până la reluarea traficului normal.

Vom continua să vă ținem la curent cu orice dezvoltare a situației și sperăm ca victimele să primească îngrijirea necesară și să se recupereze cât mai repede. Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate, iar evitarea accidentelor este o responsabilitate comună.

Update IPJ Sălaj: La ora 11.35, în intersecția D.N. 1F cu D.N. 1G, în localitatea sălăjeană Sânmihaiu Almașului, un bărbat de 61 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca – Zalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării și ar fi acroșat din spate un autoturism, condus în fața sa de un bărbat de 51 de ani, din Ungaria, care ar fi încetinit pentru a efectua virajul înspre dreapta pe D.N. 1 G.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, care se afla oprit pe D.N. 1 G, la indicatorul rutier „Oprire”, în vederea asigurării pentru a pătrunde pe D.N. 1 F.

În urma accidentului rutier, o femeie de 49 de ani, din Ungaria, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *