Restricții trafic cu ocazia meciului Romania - Belarus National arena

În cursul zilei de marți, 12 Septembrie 2023, au loc restricții de circulație pentru desfășurarea meciului dintre România și Kosovo.

Dragi iubitori ai fotbalului și șoferi din București, suntem bucuroși să vă aducem vești despre un eveniment important ce va avea loc în data de 12 septembrie 2023, unde echipa națională de fotbal a României se va confrunta cu echipa națională a Kosovo la Stadionul „Arena Națională”, în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024. Un meci ce se anunță a fi plin de suspans și pasiune pentru fanii ambelor echipe.

Cu toate acestea, pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului și pentru a evita eventualele probleme de trafic, au fost stabilite restricții temporare de circulație în zona stadionului. Aceste restricții vor fi implementate începând cu ora 21:45, când se va da startul meciului. Iată care sunt principalele restricții și rutele ocolitoare recomandate:

Zonele afectate de restricții de circulație:

  1. Str. Maior Coravu – între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  2. Bd. Pierre de Coubertin – între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  3. Str. Tony Bulandra – între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu.

Interdicția de parcare:

Pe lângă restricțiile de circulație, se va interzice parcarea în zona intrării în Complexul Arena Națională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Vatra Luminoasă și Str. Tony Bulandra, precum și în perimetrul rondului din Str. Maior Coravu.

Rute ocolitoare recomandate:

Pentru a evita blocajele de trafic și pentru a ajunge la destinație în siguranță, puteți opta pentru următoarele rute ocolitoare:

  1. Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
  2. Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
  3. Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;
  4. Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu.

Ne dorim ca acest meci să fie un eveniment deosebit și pentru ca totul să se desfășoare în mod ordonat și fără incidente pe străzile din apropiere de Arena Națională, vă rugăm să respectați indicațiile autorităților de trafic și să aveți în vedere rutele ocolitoare recomandate.

Așteptăm cu nerăbdare acest eveniment sportiv și vă dorim o seară plină de emoții și bucurie alături de echipa națională de fotbal a României!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

One thought on “Restricții de circulație pentru meciul România – Kosovo”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *