Trafic îngreunat pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru.

Traficul rutier este îngreunat pe șoseaua Alexandriei din localitatea Bragadiru (Ilfov) după un incident rutier care a avut loc în cursul zilei de luni, 11 septembrie 2023, în jurul orei 20:00.

Din primele informații, un excavator a căzut de pe trailerul care îl transporta, cauzând o serie de restricții și întârzieri în trafic pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru.

Evenimentul a avut loc în sensul giratoriu din zona centrului comercial Leroy Merlin Bragadiru. În urma acestuia, excavatorul se află parțial pe partea carosabilă, iar echipamentele de ridicare și specializate sunt necesare pentru a-l repune pe trailerul său.

Pentru a face față acestei situații, se așteaptă sosirea unei macarale specializate pentru a efectua operațiunea de repunere a excavatorului pe trailer. Până când această operațiune se va finaliza, circulația rutieră este restricționată pe o bandă, ceea ce duce la un trafic îngreunat și la întârzieri semnificative pentru șoferi.

Poliția Rutieră a fost prezentă la fața locului pentru a coordona traficul și pentru a asigura siguranța participanților la trafic. Pentru a evita întârzieri neașteptate, conducătorii auto sunt sfătuiți să caute rute alternative sau să își planifice călătoria cu suficient timp în avans.

Vom furniza actualizări pe măsură ce operațiunile de repunere a excavatorului pe trailer se desfășoară. Până atunci, vă recomandăm să fiți prudenți și să respectați indicațiile autorităților de trafic pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *