Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 29 octombrie 2021, în municipiul Pitești, unde un tânăr aflat pe o trotineta electrica a fost acroșat de un autoturism.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, din direcția centru către Bascov, a acroșat un bărbat de 23 de ani, din Pitești, care se deplasa cu trotineta electrică, în aceeași direcție.
În urma accidentului, bărbatul de 23 de ani a fost rănit ușor și transportat la spital.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi transportat la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul autoturismului va fi sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut și permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor! Alătură-te grupului Info Trafic jud. Arges.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Foto: Info Trafic Pitesti.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *