Accident logan mioveni arges

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 3 noiembrie 2021, ora 06:30, pe DN73E, în zona localității Mioveni din județul Argeș.

Din primele informații oferite de IPJ Arges, pe DN 73E la intersecția cu str. Uzinei din municipiul Mioveni, a avut loc un accident cu două autoturisme. O persoană a rămas încarcerată.
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni sunt la fața locului pentru cercetări.

Update: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un bărbat de 52 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe str. Uzinei, dinspre Mioveni, la intersecția cu DN 73E, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Mioveni, care se deplasa pe DN 73E (spre DN 73).
În urma evenimentului, bărbatul de 52 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital în stare de inconștiență.
Al doilea conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *