Trafic blocat pe DN 11 între Dalnic și Cernat

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de joi, 7 Septembrie 2023, pe DN 11, între localitățile Dalnic și Cernat.

Astăzi, la ora 09:30, s-a produs un accident rutier pe DN 11, între localitățile Dalnic și Cernat din județul Covasna. Incidentul a implicat două autoturisme și un TIR. Nu au fost raportate victime în urma acestui accident, ceea ce este întotdeauna o veste liniștitoare.

Din păcate, din cauza impactului, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers în zonă. Aceasta poate cauza disconfort și întârzieri pentru șoferi și călători. Cu toate acestea, autoritățile au intervenit pentru a gestiona situația și pentru a facilita curățarea zonei de accident.

Conform informațiilor oferite, se estimează că traficul va putea fi reluat în aproximativ 60 de minute. Până atunci, este important să fii conștient de situație și să iei în considerare rute alternative sau să aștepți în siguranță dacă te afli deja în zonă.

Este întotdeauna important să fim precauți pe șosele și să respectăm regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente. Ne dorim ca șoferii să ajungă la destinație în siguranță și să evite astfel de evenimente neplăcute.

Pentru mai multe informații și actualizări despre traficul din județul Covasna și din întreaga țară, vă invităm să rămâneți conectați cu Info Trafic România.

Foto: DRDP Brașov

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *