Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 20 August 2023, pe DN11, în zona localității Oituz din județul Covasna.

Un accident rutier grav a avut loc pe DN11 în zona localității Oituz, comuna Brețcu (CV), la kilometrul 84+300. Incidentul s-a produs în jurul orei 22:00 și a implicat două autoturisme, având ca rezultat patru victime și blocarea totală a traficului în zonă. Autoritățile locale și de intervenție au răspuns rapid la incident pentru a asigura asistența necesară și gestionarea situației.

Evenimentul rutier a fost extrem de serios, având în vedere că cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Din păcate, patru persoane au fost rănite în urma impactului, iar starea lor a necesitat intervenția echipelor de la Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD). De asemenea, la fața locului au fost prezente forțe ale Poliției Rutiere și lucrători ai Direcției de Drumuri Naționale, în vederea gestionării situației și restabilirii circulației.

În urma accidentului, traficul rutier în zonă a fost complet blocat, generând disconfort și întârzieri semnificative pentru șoferi. Autoritățile au făcut apel la răbdare și cooperare din partea participanților la trafic, înțelegând că gestionarea unei astfel de situații necesită timp și efort.

Din fericire, echipele de intervenție au acționat prompt și eficient, oferind îngrijiri medicale victimelor și luând măsurile necesare pentru a elibera zona și a relua traficul rutier. Conform estimărilor, se aștepta ca traficul să fie reluat în condiții normale după ora 23:40, odată cu finalizarea operațiunilor de intervenție și curățare a drumului.

Acest accident rutier reamintește importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea atenției sporite la volan, în vederea prevenirii astfel de incidente tragice. Autoritățile încurajează prudența și respectarea normelor de circulație pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

În final, sperăm că victimele acestui accident vor primi îngrijirea și sprijinul necesar pentru recuperare, iar evenimentul să servească drept memento pentru toți șoferii cu privire la responsabilitatea și atenția necesară în trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

4 thoughts on “Trafic blocat pe DN11 în zona localității Oituz”
  1. E 01.16 și traficul e în continuare blocat…nu e normal sa stai peste 2 ore jumătate în coada asta…

    1. S-a plecat dupa ora 1.40 pe o singura banda. Nu e normal sa stai cu copii Intre 1an si 11 ani de la 22.30 pana la 2 noaptea in padure

  2. fratemiu un verișor de al meu și mai doi prieteni au fost în mașina mai puțin avariată,masina cealanta care a fost de vina si a intrat pe contra sens e mai avariata, dar nici persoanele cele doua nu sunt grav accidentate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *