Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 17 septembrie 2023, pe Autostrada A3, la kilometrul 13, județul Ilfov.

În jurul orei 17:08, s-a produs un incident rutier pe Autostrada A3, la kilometrul 13 + 300m, pe sensul Ploiești – București. Cu toate că evenimentul a implicat un autoturism care a intrat în parapet, avem vestea bună că nu au fost raportate victime în urma acestui accident.

În urma incidentului, banda 1 de circulație de pe calea 2, care este utilizată pentru traseul Ploiești-București, a fost blocată. Cu toate acestea, pentru a menține traficul în desfășurare, conducătorii auto au fost redirecționați să folosească banda 2 și banda 3 pentru deplasare.

Este important de menționat că autoritățile și echipele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația și a limita potențialele inconveniențe pentru șoferi. Cu toate acestea, din cauza accidentului, traficul s-a desfășurat încet pe această porțiune a autostrăzii.

Cu toate acestea, avem o veste pozitivă pentru toți cei care folosesc Autostrada A3. Circulația va reveni la condiții normale după ora 19:00, odată ce echipele de intervenție vor finaliza operațiunile de curățare a zonei și de readucere a parapetului în stare optimă.

În astfel de situații, siguranța rămâne prioritară, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte cu strictețe indicațiile poliției rutiere și să circule cu atenție sporită. De asemenea, este important să fie informați cu privire la starea traficului și să considere alternative de traseu dacă este necesar.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *