Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, pe DN12, în zona localității Malnaș din județul Covasna.

Din primele informații, traficul rutier pe DN12 la kilometrul 28, în apropierea localității Malnaș din județul Covasna a fost afectat în urma unei coliziuni între două autoturisme. Informații primite de la autoritățile locale indică faptul că incidentul a avut loc în jurul orei 13:30 și a generat disconfort în fluxul rutier.

În urma coliziunii, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens, pentru a permite echipelor de intervenție să acționeze eficient și să elibereze carosabilul. Se estimează că reluarea traficului în condiții normale va avea loc după ora 15:00, odată cu finalizarea operațiunilor de curățare și tractare a vehiculelor implicate.

Este recomandat ca șoferii să își ajusteze traseul sau să opteze pentru rute alternative în cazul în care se deplasează în zona respectivă, astfel încât să evite disconfortul creat de traficul îngreunat.

Pentru a vă menține informați cu privire la starea traficului, vă recomandăm să urmăriți sursele oficiale și să ascultați anunțurile autorităților rutiere. Echipa Info Trafic România vă ține la curent cu evoluția situației și vă sfătuiește să circulați cu atenție pentru a preveni alte evenimente nedorite.

Rămânem la dispoziție pentru orice informații suplimentare și vă mulțumim pentru înțelegere!


Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Covasna.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Covasna.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *