Trafic îngreunat pe DN19 în zona localității Orașu Nou

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 3 Aprilie 2024, ora 09:00, pe DN19, în zona localității Orașu Nou.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19, localitatea Orașu Nou, județul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma impactului au rezultat 3 victime, aflate în evaluare medicală. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în creștere.

Se estimează reluarea circulației după ora 11:00.

Update IPJ Satu Mare: În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 39 de ani, din Certeze, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul aflat în fața sa, care la rândul său ar fi fost proiectat în alte două autovehicule aflate pe același sens de mers.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 48 de ani, precum și a altor doi bărbați, de 29 și 36 de ani, pasageri ai aceluiași autoturism.

Toți cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *