Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 23 August 2023, pe DN6, la kilometrul 418, județul Caraș-Severin.

Inspectoratul General al Poliției Române, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC, aduce la cunoștința publicului situația de trafic pe DN6 în județul Caraș-Severin, la data de 23 August 2023, începând cu ora 13:00.

Conform informațiilor furnizate, în zona localității Teregova, la kilometrul 418 al DN 6, un autotren a rămas imobilizat sub un pod, ceea ce a condus la blocarea circulației pe ambele sensuri de mers ale drumului. Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cu toate acestea, valorile de trafic în zonă sunt ridicate, iar ca urmare a acestui incident s-au format coloane de autovehicule în ambele direcții de deplasare.

Autoritățile responsabile intervin pentru a remedia situația și a restabili circulația cât mai rapid și în siguranță posibil. Se estimează că reluarea normală a circulației va avea loc după ora 13:00, moment în care se estimează că drumul va fi eliberat și traficul va reveni la normal.

Este important ca șoferii și participanții la trafic să fie conștienți de această situație și să adopte măsuri adecvate pentru a evita zona afectată, în vederea diminuării congestiei și a menținerii unui flux cât mai fluid în trafic. În astfel de situații, este recomandat să urmați cu atenție indicațiile autorităților de reglementare a traficului și să consultați sursele oficiale de informare rutieră pentru a vă menține la curent cu evoluția situației.

Inspectoratul General al Poliției Române și Centrul INFOTRAFIC își exprimă regretul pentru neplăcerile cauzate de această situație și vă îndeamnă să manifestați înțelegere și răbdare în timpul perioadei de restricții temporare.

În concluzie, în data de 23 August 2023, la ora 13:00, traficul pe DN 6 în județul Caraș-Severin este blocat în zona localității Teregova din cauza unui autotren imobilizat sub pod. Autoritățile sunt în proces de intervenție, iar circulația va fi reluată după estimativ ora 13:00. Vă recomandăm să urmați sfaturile și indicațiile autorităților pentru a vă asigura călătoria în condiții de siguranță și eficiență.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *