Zonă de lucrări: Trafic oprit pe DN 57 în Caraș-Severin

Joi, 7 septembrie, respectiv vineri, 8 septembrie 2023, continuă operațiunile de detonare la versantul de pe DN 57 Clisura Dunării, în zona Berzasca.

DRDP Timișoara aduce la cunoștință participanților la trafic informații despre operațiunile de detonare programate pentru astăzi, 07 septembrie 2023, pe DN 57, în județul Caraș-Severin.

Între orele 13:00 – 15:00, se vor efectua operațiuni de detonare la kilometrul 65+200 metri, în localitatea Cozla, comuna Berzasca din județul Caraș-Severin. În timpul desfășurării acestor lucrări, circulația rutieră pe acest tronson va fi temporar oprită. Această măsură este necesară pentru a asigura buna desfășurare a lucrărilor și, în același timp, pentru siguranța participanților la trafic.

Pentru a evita disconfortul și întârzierile pe drum, autovehiculele vor fi redirecționate pe o rută ocolitoare care va include următoarele drumuri: DN 57 – DN 57B – DN 6. Această rută alternativă a fost stabilită pentru a asigura fluxul de trafic și pentru a reduce impactul asupra călătorilor.

Este important ca șoferii să fie conștienți de această situație și să planifice călătoriile în consecință. În plus, respectarea semnalizării și a regulilor de circulație este esențială în astfel de situații pentru a preveni incidentele.

Echipa Info Trafic România rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru a furniza informații actualizate despre trafic și evenimente rutiere în timp real. Ne angajăm să rămânem imparțiali în furnizarea acestor informații și să vă ajutăm să călătoriți în siguranță.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *