Trafic oprit pe DN15 în zona localității Borsec

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 3 Mai 2022, ora 17:00, pe DN7, în zona localității Leordeni din județul Argeș.

Din primele informații, 3 autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe DN7, în apropierea localității Leordeni. 3 persoane sunt asistate medical.

Traficul rutier este îngreunat în ambele sensuri de mers.

Update ISU Argeș: În urma evenimentului au rezultat patru victime.
Două dintre acestea au fost asistate de către echipajele SAJ, iar paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital două victime. Este vorba despre o persoană de sex feminin cu vârsta de 19 ani și o persoană de sex masculin, cu vârstă de 24 ani.

Update IPJ Argeș: Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Leordeni, din direcția Pitești spre București, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 24 de ani, din comuna Crângurile, judetul Dâmbovița, care se afla în depășire, având aceeași direcție de deplasare cu primul autoturism.

În urma impactului au suferit leziuni bărbatul de 32 de ani, din București, care conducea primul autoturism, o tânără de 18 ani, din comuna Hulubești, județul Dâmbovița, (însărcinată), pasageră dreapta față în primul autoturism, iar din al doilea autoturism, conducătoarea auto, de 24 de ani, din comuna Crângurile, judetul Dâmbovița, o altă femeie de 26 de ani, din Leordeni, (însărcinată), pasager dreapta față în al doilea autoturism, precum și o minora de 10 ani, aflată pe bancheta spate a celui de-al doilea autoturism. (în al doilea auto se află și un minor de 7 ani, care nu a suferit leziuni).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Alătură-te grupului Info Trafic jud. Argeș

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *