Trafic reluat parțial pe podul de la Giurgiu

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de miercuri, 23 August 2023, ora 03:05, pe podul prieteniei Giurgiu – Ruse.

Un eveniment rutier a avut loc pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, situat la granița dintre România și Bulgaria, generând restricții semnificative în traficul transfrontalier. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, traficul a fost reluat pe o singură bandă de mers, iar șoferii sunt îndrumați să circule alternativ pentru a permite intervenția echipelor de salvare și a asigura siguranța tuturor participanților la trafic.

Incidentul rutier a avut ca rezultat necesitatea implementării unor măsuri speciale pentru a gestiona circulația în zonă. În vederea evitării blocajelor și a diminuării disconfortului pentru șoferi, traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse se desfășoară în prezent pe o singură bandă de circulație. Această abordare permite menținerea unui flux continuu și sigur, în timp ce echipele de intervenție lucrează la gestionarea situației.

Totodată, în continuare sunt în desfășurare lucrări de reparații pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse. Acestea sunt necesare pentru a asigura buna funcționare și siguranță a infrastructurii rutiere după incidentul rutier. Lucrările de reparații pot include atât intervenții asupra carosabilului, cât și verificări tehnice amănunțite pentru a identifica orice potențiale deficiențe.

Este important ca participanții la trafic să fie conștienți de această situație și să respecte indicațiile și semnalizările rutiere furnizate de autorități. De asemenea, pentru a evita întârzierile și pentru a menține siguranța, se recomandă șoferilor să se informeze în prealabil cu privire la situația traficului în zonă și să ia în considerare posibilitatea utilizării altor rute alternative dacă este posibil.

În concluzie, accidentul rutier de pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse a generat restricții de trafic, iar circulația este reluată în prezent pe o singură bandă de mers cu circulație alternativă. Lucrările de reparații sunt în desfășurare pentru a remedia daunele cauzate și pentru a asigura infrastructura rutieră într-o stare optimă. Încurajăm conducătorii auto să fie responsabili, să respecte regulile de circulație și să fie înțelegători față de situația creată, în vederea menținerii siguranței și fluxului de trafic.

Potrivit PTF Giurgiu, timpul estimat de trecere este de 30 minute.

Update: Autoritățile bulgare au emis o notificare importantă cu privire la circulația pe Drumul Național 5 (DN5), cunoscut și ca Podul Prieteniei, care leagă România de Bulgaria. Restricția de trafic parțial rămâne valabilă pană în cursul zilei de joi, ora 12:00.

Șoferii care intenționează să traverseze acest pod sunt rugați să fie conștienți de aceste restricții și să se aștepte la o circulație mai încetinită în zonă. De asemenea, este important să urmeze cu atenție indicațiile și semnalizările rutiere furnizate de autorități pentru a evita aglomerația și a contribui la menținerea siguranței pentru toți participanții la trafic.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *