Traficul rutier este restricționat în cursul zilei de joi, 31 august 2023, ora 07:35, pe DN 66, în localitatea Bumbești-Jiu.

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române aduce la cunoștință că pe Drumul Național 66, la kilometrul 116+200 de metri, în localitatea Bumbești-Jiu din județul Gorj, circulația rutieră este restricționată din cauza unor evenimente neașteptate.

Pe această porțiune de drum, au avut loc căderi de pietre și s-au adunat bucăți de lemn pe partea carosabilă, ceea ce a generat un pericol pentru participanții la trafic. În consecință, circulația se desfășoară alternativ pe un singur sens de mers, până când suprafața de rulare va fi degajată și se va restabili condiția de siguranță.

Autoritățile informează că, din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestor incidente. Echipele responsabile lucrează în vederea curățării și restabilirii circulației normale pe această porțiune de drum.

Se estimează că reluarea traficului în condiții normale va avea loc în aproximativ 60 de minute. În acest interval, conducătorii auto sunt sfătuiți să fie atenți la semnalizarea rutieră temporară și să se conformeze indicațiilor autorităților pentru a evita situații de risc.

Centrul INFOTRAFIC va continua să monitorizeze situația și să ofere actualizări în timp real pe măsură ce informațiile devin disponibile.

Update ora 09:00 – trafic reluat.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *