Tramvai deraiat pe bulevardul Basarabia din București

Un tramvai a deraiat în cursul zilei de sâmbătă, 23 Septembrie 2023, pe bulevardul Basarabia din municipiul București.

Un incident rutier a avut loc astăzi pe bulevardul Basarabia din București, unde un tramvai a deraiat, perturbând temporar traficul în zonă. Potrivit informațiilor furnizate de STB, liniile de tramvai 36 și 40 funcționează în continuare normal pe bulevard, însă s-a înregistrat o blocare și deviere pentru o perioadă de 47 de minute, între orele 14:10 și 14:57.

Echipa de intervenție a STB a reușit să gestioneze rapid situația, asigurând siguranța pasagerilor și a altor participanți la trafic. Cu ajutorul personalului specializat și a utilajelor necesare, tramvaiul deraiat a fost readus pe șine și traficul a fost reluat în condiții normale.

Este important să fim conștienți de astfel de evenimente care pot afecta traficul rutier și să fim pregătiți pentru posibile întârzieri. Încurajăm șoferii și călătorii să fie atenți la anunțurile oficiale ale STB și să se informeze cu privire la starea traficului în timp real pentru a evita disconfortul creat de astfel de incidente.

Pentru actualizări în timp real privind starea traficului și eventualele devieri, vă recomandăm să urmăriți canalele oficiale de comunicare ale STB și să respectați indicațiile autorităților pentru a asigura un trafic cât mai eficient în București.

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *