În perioada 20 – 28 Noiembrie 2023, au loc restrictii rutiere ca urmare a unui transport agabaritic pe ruta Constanța – Șcheia.

Potrivit CNAIR, începând cu data de 20 Noiembrie 2023 și până la 28 Noiembrie 2023, se desfășoară un transport agabaritic deosebit pe ruta Constanța Poarta 7 – Șcheia. Acest transport implică depășiri și se desfășoară conform unui traseu prestabilit, având un agregat de dimensiuni considerabile.

Traseul transportului include următoarele etape:

  • Constanța Poarta 7 – A4 – DN3 – Murfatlar – DN22C – DN2A – Giurgeni – Urziceni – DN 2 – Adjud – Bacău – DN2 – Centura Suceava – DN17 – Șcheia.

Agregatul transportat are o lățime maximă de 4,50 metri, o masă totală de 265,40 tone, o lungime de 40 de metri și o înălțime de 5,70 metri. Vehiculul va circula cu o viteză adaptată condițiilor de trafic, conform prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, care stabilește o limită de viteză de 70 km/oră pentru vehiculele cu depășiri.

Este important de menționat că etapele transportului sunt stabilite de poliția rutieră, iar vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. În conformitate cu regulile stricte, transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum unde sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Pentru a asigura siguranța și fluiditatea traficului, șoferii sunt îndemnați să fie atenți la semnalizările autorităților rutiere și la indicațiile echipajelor de însoțire. Ruta alternativă poate fi considerată în cazul în care participanții la trafic doresc să evite eventualele întârzieri cauzate de acest transport agabaritic.

Echipa Info Trafic România vă recomandă să urmăriți cu atenție informațiile oficiale și să vă ajustați planurile de călătorie în consecință. Rămânem la dispoziție pentru orice informații suplimentare și vă dorim călătorie în siguranță!

By admin

Administrator comunitate Info Trafic România cu peste 1.000.000 membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *